Разные журналы по кулинарии

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
17518007ec9f.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 1 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 60,48 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Зимове меню" – страви, що зігрівають, з присмаком домашнього тепла і родинного затишку! Серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
Салати: марокканський з моркви, з овочами та сьомгою, з тунцем "Арабська ніч", .... *
Перші страви: угорський суп з печінкою, розсольник, грузинський суп із квасолею, солянка, суп з брюссельською капустою, суп з білими грибами та фрикадельками, гороховий суп із мисливськими ковбасками, ...*
Другі страви: спагеті "Болоньєзе" з курячим фаршем, чилі кон карне, гуляш у хлібному горщику, овочі по-азіатськи, курячі ніжки в медово-гірчичному маринаді, зелена локшина з грибами і горошком, смажена капуста з горіхами, печінка з яблуками, пельмені з рибою, запечена скумбрія, печінкові котлети, котлети з фетою та маслинами, тюфтельки з брюссельською капустою, запечений хек у сметанному соусі, тушкована свинина з ананасом, ...*
Несолодка випічка: пісні пиріжки з капустою, самса з гарбузом, хачапурі з бринзою та яйцем, цибулевий пиріг, слойки з сиром, домашня піца, ...*
Солодощі: медовий торт, лимонний тарт з меренгою, сливовий пиріг, шоколадні тістечка, тірамісу, кекс "Зебра", польська шарлотка з яблуками, ...*
Зігріваючі зимові напої: чаї - пряні, цитрусові, гарячий шоколад, напої з шипшини, журавлини та ін.*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
5bd69e7fc4e3.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 11 (104) листопад /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 63,01 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Смакота з квашеної капусти.
В н о м е р і : * У комору: квашена капуста * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": горіхове борошно * "Майстер-клас": гостра яблучна гірчиця* "Школа декору": японський заварний бісквіт * "Кулінарний екскурс": хумус * Духмяна випічка * "Національна кухня": мальтійська * "Напої" * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Молитва до Ангела"*
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
09d60ef3723f.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 1 січень 2020
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 69,71 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (курка, запечена з яблуками та мандаринами, маринований судак, запечений із цибулею, салат грибний із горіхами, шоколадне печиво із сметанно-карамельним кремом, узвар, кутя та ін.) * «Корисний продукт»: кориця * «Гаряче меню»: смажений індичий шашлик із броколі та помідорами, креветки з чебрецем, "діжка" із сухофруктами, язик, тушкований у червоному вині, свинячий крученик із грибами та сиром, рулет зі свинячої шиї з грибною начинкою, запечена курочка з м’ятою та лимоном, запечена риба, індичий рулет * Салати та закуски * Готуємо домашню ковбасу * «Кондитерська»: печиво "Різдвяне", пісний медовий кекс, сирний "Лимонник", торт "Медівник із горіхами", сметанні "метелики", лимонний пай... *
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
DOWNLOAD:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
a8bd07f47581.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 3, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 50,24 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 59 перевірених рецептів.
* "Зустріч для вас": шеф-кондитер Тетяна Вербицька * Закуски з сиром * "Красивий стіл": пурпур і зелень * Салати * Страви з гречкою * Страви з яєць * Супи з фрикадельками * Овочеві рагу * Фаршировані баклажани по-грецьки * Болгарські страви: боб чорба, лечо, кьопоолу * Фаршировані овочі * Страви з фаршу * Страви зі свинини: рябчик у сметані, буженина, м’ясо, запечене з картоплею * Страви з птицею: філе індички у кисло-солодкому соусі, курка карі з кускусом і яблуками * Страви з риби * Солона випічка: осетинські пироги з зеленою цибулею і сулугуні, тарт з сиром і кабачками * Валентина Хамайко про випічку для дітей * Пироги: шоколадний з горіхами, з яблуками * Випічка з ягодами * "Розвінчування міфів": коричневий і білий цукор * Шоколадні торти * Корисні напої *
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
DOWNLOAD:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
7a2fe9b4d52c.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 01 (385)/2020
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 19,2 Мб

Тема номера #1: «Здоровое питание»:
10 продуктов, улучшающих работу мозга * 12 продуктов, очищающих организм *
Среди рецептов: салат из брынзы со свеклой, фаршированные яйца с сыром, биточки из гречки с грибным соусом, перловые пресные лепешки, запеканка из творога с тыквой, творожные оладьи с морковью и луком, сухой овсяный крекер, творожный пирог со сливами, пятнистый пирог, румяные булочки, йогуртный торт
Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману! Приятного аппетита!!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 01:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
00660fa2736e.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 4 квітень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 40,58 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (телятина під ананасами, верин із лососем, дріжджова паска "Українська", бісквітно-желейний торт, шоколадно-сирний десерт та ін.) * Головні великодні частування: дріжджові паски та сирні, італійський кекс "Панеттоне", великодній віночок * Символ життя: фарбуємо яйця * Салати та закуски * «Ситне друге»: м’ясні рулетики, тюфтелі в кабачках, риба в гранатовому соусі, свиняча корейка з чорносливом, курка з грейпфрутом, квасолевий паштет із фісташками * «Апетитне асорті»: рулетики із шинки, "лечо" з булгуром, великодній пиріг зі шпинатом, пиріг із лаваша, яєчний паштет із овочами, ... * «Солодощі»: міні-кекси з мигдалем, груші-глінтвейн у тісті, торт "Карпати", печиво вівсяне з льоном та соняшником, молочний щербет із фісташками та журавлиною *
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
DOWNLOAD:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
abc00f1c0439.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 1 (118) січень, 2020
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 56,51 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господар: домашній майонез на молоці, банош, засипана капуста, книдлі зі сиром, роляда під соусом дорблю, сирник, кандибал та ін. * "Їмо і худнемо" * Апетитні закуски * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - птиця, крупи, риба, голубці, м’ясо, бобові * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * Феєрверк напоїв *
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
e0b6d727f9b0.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 3 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 57,35 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Великдень!" - пориньмо у чарівну атмосферу світлого свята! Отже, готуємо до святкового столу: великодня випічка (паски традиційні, сирні паски та сиркові десерти), а також:
- Закуски з яєць *
- М’ясні делікатеси (домашня ковбаса, холодець, м’ясні рулети та ін)*
- Салати*
- На гаряче (яловичина в томатно-гірчичному соусі, запечена форель, кролячі ніжки у білому вині, перепілки з овочами, курник, чанахи, ін.)*
- Солодощі (печиво "Великодні баранці", вишневий зефір, "Пташине молоко", торт "Павлова" та ін.)**
- Смаколики для діточок * Великодній декор* Як пофарбувати яйця!*
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
203e89698d13.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 2 (95) лютий /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 52,93 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Смачно, корисно, без турбот.
В н о м е р і :
Мультиварка - універсальна помічниця: супи, салати, закуски, основні страви, випічка, десерти, молочні продукти * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": ганаш * "Кулінарний екскурс": fish&chips * "Школа декору": харчові барвники * Духмяна випічка: хліб лимонний, панцеротті * "Національна кухня": смак острова Свободи * "Напої": імбир * Дитяче меню * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Троянди і солодощі" *
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
1555061408c2.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 3 березень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 79,12 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви. Тут є рецепти по розділах: «Хіт місяця»: кускус * «На часі»: гливи * «Корисні ідеї»: сніданкова магія * «Про запас»: сіль кала намак * «Акценти»: курс на весну! * «Практикум»: супи * «З записника Вікторії»: МК - пиріг з налисників * «Добрі поради»: котлети * «Гастрономічні тонкощі»: квасоля-красоля * «Миті радості»: великі макаронні перетворення * «На здоров’я»: три горішки для настрою * «Кондитерська майстерня»: солодковершкові фантазії * «Продукт»: кероб * «До уваги»: броколі * «Скарбничка шефа»: фритюр * «Смак подорожі»: Буенос-Айрес *
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
6e6e416a69fa.jpg

Название: Смачно!
Номер / год: № 3 СВ, 2020
Изд-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Размер: 46,1 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Великдень!" - пориньмо у чарівну атмосферу світлого свята! Отже, готуємо до святкового столу: великодня випічка (паски традиційні - пухкі, здобні, краффіни, ніжні сирні паски та сиркові десерти), глазур для великодніх пасок а також:
- Закуски: заливна риба, фаршировані печериці, "морквини" з яєчною начинкою, рулет з індички у листковому тісті, шпинатні рулетики з лососем, ...) *
- Салати: пікантний із яловичини, з копченою кркою, рисовий, з авокадо ...*
- Основні страви: філе окуня, запечене з помідорами та сиром, запіканка з цвітної капусти з моцарелою, картопляна запіканка з бужениною та розмарином, запечені качині ніжки з вишневим соусом, ...*
- Солодощі: шоколадні капкейки з кокосовим кремом, бісквітні тістечка з зефірним кремом, "Наполеон" з апельсиновим кремом, шоколадний мус із коньяком, торт "Полунично-маковий поцілунок", ...*
- Що можна приготувати із черствої паски?!*
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или ЗарегистрируйсяДля просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
be574c5ad44c.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 5-6 (389-390)/2020
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 33,62 Мб

Тема номера #389 (5): «Блюда из птицы»: куриные окорочка "Великолепные", заливное из курицы и грейпфрута (израильская кухня), куриное филе во фритюре (японская кухня), жамбалайя (французская кухня), куриная грудка с арахисом, курица под острым соусом, кусочки курицы с луком и перцем (китайская кухня), утка с грибами (болгарская кухня), индейка с абрикосами (молдавская кухня), гусь жареный по-английски, "пьяный" петух, утка с вишнями, имбирные бедрышки, утка в рукаве с апельсинами ...*
Тема номера #390 (6): «Вкусные салатики»: витаминный, весенний, грибной с ветчиной, из сельди, из кальмара, из креветок, томатный соус и домашний майонез *
Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману! Приятного аппетита!!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 5-6:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

ИЛИ​
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
37e8f3847359.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 2 (39), 2020
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 45,32 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Прикраса саду - полуниця" – все, що треба знати: секрети вирощування, кращі рецепти, користь ягоди.
Цікаві факти * Секрети вирощування: догляд, полив, укриття на зиму тощо * Правила посадки та боротьба з бур’янами * Вирощуємо в кімнаті та на балконі * Ремонтантна полуниця * Корисні властивості та протипоказання * Полуниця в кулінарії: в салатах та випічці, в основних стравах, рецепти заготовок на зиму - джем, желе, варення, заморожування ягід та інші страви і напої до вашого столу *
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
DOWNLOAD:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
42a8f6f2cdfa.jpg

Название: Дачка. Лакомка
Номер: вып. 8 - № 51, вып. 9 - № 52, вып. 17 - № 79 / 2001-2002
Изд-во: Х.: ПП «Трибуна»
Страниц: 12+12+12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 63,36 Мб

Спецвыпуски к газете «Дачка» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Выпуски из серии "Лакомка" посвящены кулинарии для сладкоежек - лучшим рецептам мировой кухни. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, ведь всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах спецвыпусков можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
Выпуск 8 - № 51:: чайный стол: сливочно-яблочное печенье, ореховые трубочки... * "Праздничное меню": тыква с курагой, хворост, цитрусовое печенье,... * Изделия из теста: рулет песочный с ореховой начинкой, * "Домашние торты": "Баттерфляй", "Гусиные лапки", клубничный * Украинские сладости * Пудинги и кексы * Сладкие фантазии * Кисели и напитки * Секреты кулинарии: как испечь домашний хлеб *
Выпуск 9 - № 52:: чайный стол: булочки-улитки, рулет бисквитный, ... * "Праздничное меню": трюфели, ...* Изделия из теста: тесто для кулебяк, пирогов, венское тесто,... * "Домашние торты": "Клеопатра", "Нежность", "Метеор", диетический,... * Тещины блины * Европейские сладости * Пудинги и кексы * Сладкие фантазии * Квасы и напитки * Мои секреты *
Выпуск 17 - № 79:: чайный стол: эклер, маковые коржики, перцовое печенье, ... * "Праздничное меню": печенье крокеты с изюмом, десерт "Ласточкины гнезда", * Изделия из теста: бисквит заварной, крендели вареные, праздничная плетенка,... * "Домашние торты": "Круги жизни", "Клюковка", "Винная пена", "Медовая горка"... * Тещины блины * "Со всего мира": неаполитанский сырный торт, кекс "Данди" * Шарлотки и пудинги * Сладкие фантазии: апельсиновый рулет, конфеты "Птичье молоко", ... * Квасы и напитки * Мои секреты: кондитерские премудрости (глазурь, помадка, крем) *
Приятного аппетита!!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
5,031
Реакции
858
Credits
3,589
ee35cc84d711.jpg

Название: Добра кухня
Номер / год: № 3 (108) березень /2020
Изд-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-во стр.: 30
Размер: 59,79 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Здорова їжа.
В н о м е р і :
Концепція здорової їжі: супи, салати, закуски, основні страви, випічка, десерти * «Рецепт на замовлення»: вафельні торти * «Школа декору»: основні інструменти кондитера * МК: рулет зі скумбрії з перцем * «Кулінарний екскурс»: печиво Oreo * «Духмяна випічка»: паска Львівська, пиріжки з рисом і грибами, гарбузові бублики * «Національна кухня»: кухня Британії * «Напої»: еспресо * «Дитяче меню» * Рецепти від читачів * «Вишивка»: Тарас Шевченко. Кобзар *

d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся