Разные журналы по кулинарии

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,817
Реакции
863
Credits
7,965
4-2012.jpg

Название: Скатерть-самобранка. Татарская кухня
Номер: Спецвыпуск № 4 (май) 2012
Изд-во: ООО "Слог"
Страниц: 68
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 69,75 Мб

"Скатерть-самобранка" - популярное издание, на страницах которого вы найдёте множество кулинарных рецептов, многократно проверенных и одобренных читателями, в котором можно найти блюда на любые случаи жизни. Этот специальный выпуск газеты посвящен татарской кухне.
Итак, читайте на страницах этого выпуска:
ТРАДИЦИИ ТАТАРСКОЙ КУХНИ * ПРАЗДНИЧНЫЙ СТОЛ: ТАТАРСКИЙ ЭТИКЕТ * ПОВСЕДНЕВНЫЙСТОЛ
Туй-аш (свадебное блюдо) * Губадия с мясом * Кыстыбый * Зур бэлиш * Катлама с мясом (рулет по-татарски) * Токмач (суп-лапша) * Катлы-паштете (слоеный паштет) * Тулма (голубцы) * Баурсак (сдобные шарики) * Тутырган тавык (фаршированная курица) * Манты из тыквы с бараниной * Гуляш из баранины * Плов из баранины * Юка (тонкая лепешка) * Камчы * Рыба, фаршированная по-татарски * Бифштекс по-татарски * Кыздырма из субпродуктов * Бэккэны (разновидность пирожков) * Кунтерма * Тутырган тэкэ (фаршированная молодая баранина) * Тутырма с говядиной и рисом (домашняя колбаса)* Рыбное тэбэ * Кияу коймагы (блинчики для жениха) * Дучмак с яичной начинкой * Альба *
Эчпочмак * Рахат-лукум * Урама (спираль) * Чэк-чэк (орешки с медом) * Пехлеве * Шербет по-татарски * Катык (простокваша из топленого молока) * Козинаки * Чельпек * Татлы (домашняя помада) * Татарский чай
КАК ПРАВИЛЬНО ПРИГОТОВИТЬ ТЕСТО * Тесто-скороспелка для шанег * Тесто для домашней лапши и пельменей * Пресное тесто * Безопарное (дрожжевое) тесто * Сдобное тесто * Бисквитное тесто * Дрожжевое тесто на опаре * Скороспелое тесто * Секреты вкусной выпечки
Приятного аппетита!!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся


d o w n l o a d:
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Скатерть-самобранка, Татарская кухня, Шаньги, Зур бэлиш, Слоеный пирог, Катлама, Козинаки, Баурсак, тушенная баранина, Суп-шулпа, Манты, Эчпочмак, чак-чак, тесто, Дрожжевое тесто, опара, Пресное тесто, гусь, фаршированные,
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,817
Реакции
863
Credits
7,965
Great-British-Food-Christmas-2025.jpg
Название: Great British Food
Номер / Год: Christmas 2025
Редактор: Shackleton Holly
Издательство: Artichoke Media Ltd.
Cтраниц: 180
Формат: pdf
Размер: 138,18 Мб
Язык: English

If you love celebrating the wealth and variety of British cuisine, then this is the best food and drink magazine for you. This magazine is filled with new and delicious British dishes to get your taste buds tingling, helping to inspire you in the kitchen. You’ll discover new ways to prepare old favourites, as well as plenty of innovative seasonal recipes, all using 100% British ingredients. Not only will you learn how to make great, ethically-sourced food with a Great British Food magazine subscription, but you’ll also get helpful pointers on how to kick the supermarket habit, with guides on the best farmers markets and delicatessens in the country.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Great British Food, food magazine, Christmas, cauliflower, chocolate tart, cheeseboard, марципан, чизкейк, выпечка,
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,817
Реакции
863
Credits
7,965
o400.jpg

Название: Taste of Canada – Gluten-Free
Год: 2024
Редактор: Sophia Mia
Издательство: Magic Media ApS
Cтраниц: 58
Формат: pdf
Размер: 19,98 Мб
Язык: English

A Collection of Fantastic Cookbooks From All Countries in The World !
SUSTAINABLE, EASY AND HEALTHY COOKBOOK! Amazing Recipes for the Home Cook!
Journey through the Territories: Embrace Canada’s Gluten-Free Culinary Treasures!! Gluten-Free Recipes with True North Soul!

Welcome to a culinary exploration of the diverse and delectable world of Gluten-Free Canadian cuisine!
In this cookbook, we invite you on a journey through the vast landscapes of Canada, from the majestic Rocky Mountains to the pristine shores of the Atlantic. As we celebrate the nation’s rich cultural tapestry, we’ve crafted a collection of recipes that not only embrace the unique flavors of each region but also cater to a gluten-free lifestyle. Indulge in the hearty comfort of poutine made with gluten-free gravy, savor the delicate flavors of wild-caught Pacific salmon, and experience the warmth of a Québécois tourtière without the worry of gluten. From the bustling streets of Toronto to the serene beauty of Banff, our recipes reflect the vibrant and inclusive spirit of Canada’s culinary mosaic.
Whether you’re navigating gluten sensitivities or simply seeking a fresh take on Canadian classics, this cookbook is your passport to a world of delicious possibilities. Get ready to embark on a gluten-free culinary adventure that pays homage to the flavors, traditions, and landscapes that make Canada a gastronomic treasure.
Maple-Glazed Salmon, Caribou Stew, Elk Steak with Wild Mushroom Sauce, Moose and Wild Mushroom Ragout, Meat Pie, Lobster Roll Lettuce Wraps, Acorn Squash Soup, Pumpkin Seed Crusted Pickerel, Bison Bourguignon, Cranberry Glazed Turkey Breast, Lobster Newburg... ... ...
All recipes are for 4 persons.

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Taste of Canada, Gluten-Free, Squash, Stew, Meat Pie, Lobster Roll Lettuce Wraps, Chicken Wings, Mushroom, Risotto, Salmon, Chowder