Разные журналы по кулинарии

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,462
Реакции
863
Credits
7,143
Seasons-of-Greens-A-Collection-of-New-Recipes-from-the-Iconic-San-Francisco-Restaurant-Katie-Reiche.jpg
Название: Seasons of Greens: A Collection of New Recipes from the Iconic San Francisco Restaurant
Автор: Katie Reicher
Издательство: Weldon Owen
ISBN: B0D5WML337 Kindle Edition
Год: 2025
Cтраниц: 256
Формат: epub / pdf
Размер: 144,79
Язык: English

Chef Katie Reicher of San Francisco’s legendary Greens Restaurant shares 120+ plant-based recipes inspired by cultures from around the world. Using seasonal ingredients for maximum flavor, Chef Reicher shows how to make vegetables the hero of any dish.
Vegetarian cuisine is celebrated in Katie Reicher’s Seasons of Greens. With more than 120 recipes to suit every taste, Chef Reicher pays homage to the amazing chefs before her while showcasing vegetables in new and exciting ways. Incorporating global influences, classic vegetarian dishes get a delicious makeover: root vegetables and rice is transformed into a Biryani, an Indian-inspired dish with layers of your favorite veggies. Summer rolls, a Greens version of the spring roll, uses sweet potato and a peanut sauce for a Thai twist. Avocado toast gets an update with a butterbean smash on charred bread that’s perfect for breakfast or entertaining. All of the recipes are created with substitutes in mind and with whatever is available for the season. Seasons of Greens is a fresh and modern way to enjoy vegetables.
MORE THAN 120 RECIPES: Vegetables, legumes, and grains are the heroes of every dish with substitutions and tips to make any meal a success.
COOKING BY THE SEASONS: Using vegetables that are available locally ensure freshness and is a sustainable way of cooking.
RICH WITH INFORMATION: With essays exploring seasonality, sustainability, and cultural foodways, as well as helpful hints on key ingredients.
WORLD-FOCUSED CUISINE: Blending bold new flavors and ingredients from Asia, Africa, and South America, classic vegetarian dishes are transformed in a modern way.
VEGETARIAN LEGACY: Chef Katie Reicher’s nod to Greens’ incredible vegetarian legacy include favorites passed down over its 40-year history.
HEALTHY WAY TO EAT: Find new ways to add vegetables to your meals from a bounty of choices explored by Chef Reicher.

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Seasons of Greens, Katie Reicher, Vegan, Gluten Free, Dairy Free, Aioli, Peperonata, dessert, Chimichurri, Moussaka, Mushrooms, rhubarb, cheesecake, Baking Books, Cookbook
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,462
Реакции
863
Credits
7,143
The Australian Women's Weekly - Italian
Australian-Womens-Weekly-Everyday-Cookbook-Collection-ITALIAN-2025.jpg
Название: The Australian Women's Weekly - Italian
Год: 2023
ISBN: 978-1-76122-095-1
Редактор: Jane Huxley (CEO)
Издательство: Are Media Books
Cтраниц: 86
Формат: pdf
Размер: 53,2 Мб
Язык: English

The Australian Women's Weekly. The Everyday Cookbook collection - Italian: simple, light and fresh food from Italy - there is something for everyone.
Discover the delicious flavors of Italian cuisine with The Australian Women's Weekly Italian Cookbook Recipes 2023.
This cookbook features 86 pages of mouth-watering recipes, perfect for young adults and adults alike.
With a focus on Italian dishes, this cookbook is a must-have for any food lover.
Get ready to indulge in some of the most delicious Italian recipes with this fantastic cookbook.

You can trust The Australian Women’s Weekly. Every month, Australia’s favourite magazine delivers hard-hitting news, gorgeous features, advice, inspirational stories and the best triple-tested recipes. It’s the ultimate magazine, giving you time to relax and helps you fill your home with the latest in inspiring ideas.
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
The Australian Women's Weekly, Everyday Cookbook, negroni, dressing, gnocchi, bean, risotto, avocado, lamb, chicken, tiramisu, veggie, noodle, almond, дієта, морепродукти
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,462
Реакции
863
Credits
7,143
BBC Good Food – Ultimate Diets Collection 2025
o400.jpg
Название: BBC Good Food – Ultimate Diets Collection 2025
Год/ Выпуск: 2025
Редактор: Keith Kendrick (ed.)
ISSN: 2398-256Х
Издательство: Immediate Media Co Ltd
Cтраниц: 124
Формат: pdf
Размер: 68,54 Мб
Язык: English

Ultimate Diets Collection: 14 diet choices - Find the right one for you
Everything you need for healthy eating… whatever your goals
At BBC Good Food magazine our expert team provides you with lots of tips that will help you every step of the way. Whether you are a beginner or want to create something new and exciting for every meal of the month - this is the magazine for you.
BBC Good Food, самый продаваемый кулинарный журнал в Великобритании, теперь больше, ярче и включает в себя новые разделы о путешествиях и ресторанах. В каждом номере BBC Good Food вы найдете около 100 ярко иллюстрированных рецептов, от простых семейных блюд до креативных меню. Являетесь ли Вы новичком или хотите создать что-то новое и захватывающее — этот журнал для Вас.
Официальный сайт: Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся


d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
BBC Good Food, Ultimate Diets Collection, Baking, выпечка, Banting diet, gazpacho, salmon, спаржа, Atkins diet, Keto doughnuts, smoothie, traybake, detox diet, образ жизни, веган, Lamb koftas, Mushroom, авокадо, сніданок, Веганская еда
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,462
Реакции
863
Credits
7,143
o400.jpg
Название: Allrecipes 2025 Special: Fall Recipes
Выпуск /Год: Fall Recipes 2025 Special issue
Редактор: Caitlyn Diimig, RD (ed.)
Издательство: Dotdash Meredith
ISSN: 2328-0263
Cтраниц: 100
Формат: pdf
Размер: 27,99 Мб
Язык: English

**It’s COZY Season **

Allrecipes is a cooking and food magazine for women that covers every kind of recipe imaginable. Learn how to make desserts, snacks for the kids, dinner recipes, lunch ideas, breakfast recipes, quick and easy meals, slow cooker recipes, holiday meal ideas and so much more. Plan your weeknight dinners and find yummy weekend brunch recipes with the help of Allrecipes magazine. Make meals using seasonal ingredients year-round with Allrecipes magazine's spring, summer, fall and winter recipe ideas. Anyone who loves to cook and find new recipe ideas would enjoy the Allrecipes magazine.
The world’s largest food website is coming to your table in print! Allrecipes Magazine is bringing you all the best tried-and-true recipes, tips and how-to’s. In every issue of Allrecipes Magazine, you'll find:
Favorite recipes from America’s most experienced home cooks.
Exciting new ways to personalize dishes and tailor recipes to your family’s tastes.
The relaxed feeling of cooking with your best friend.
Down-to-earth advice on saving time and money at the grocery store.

From allrecipes.com, the world’s largest food community—more than 60 million home cooks!


d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Allrecipes, Fall Recipes, Apps & Drinks, выпечка, Stew, соус, tacos, Chicken Wings, risotto, squash, apple cider, кекс, sandwich, bbq, grilled, shrimp,
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,462
Реакции
863
Credits
7,143
400.jpg

Название: Taste of Japan – Seafood
Год: 2024
Редактор: Ayaka Aoto
Издательство: Magic Media ApS
Cтраниц: 58
Формат: pdf
Размер: 11,69 Мб
Язык: English

A Collection of Fantastic Cookbooks From All Countries in The World ! World famous magazine specializing in typical cuisines.
SUSTAINABLE, EASY AND HEALTHY COOKBOOK! Amazing Recipes for the Home Cook!
25 Mouthwatering Japanese Seafood Creations!! ** Diving into the Rich World of Japanese Seafood!
Welcome to our cookbook featuring delicious seafood recipes from Japan! Japan is an island nation surrounded by the bountiful waters of the Pacific Ocean, and its cuisine has a rich tradition of utilizing fresh, seasonal seafood in a variety of ways. From sushi to sashimi to grilled fish, seafood plays a central role in Japanese cooking.
In this cookbook, We have compiled a collection of recipes that highlight the unique flavors and textures of Japan’s seafood. Whether you are a seafood lover or simply looking to explore new flavors, this cookbook has something for everyone. You will find recipes for classic Japanese dishes like
sushi and miso soup, as well as more innovative dishes that showcase the versatility of seafood. From succulent grilled fish to delicate, melt-in-your-mouth sashimi, each recipe has been carefully crafted to bring out the natural flavors of the seafood. Throughout the book, you will also find tips on selecting and preparing seafood, as well as information on the different types of fish and shellfish commonly used in Japanese cuisine.
Whether you are an experienced cook or a beginner, this cookbook will guide you through the process of creating authentic Japanese seafood dishes in your own kitchen. We hope this cookbook inspires you to explore the delicious world of Japanese seafood and to discover the many ways it can be enjoyed. So let’s get cooking!
All recipes are for 4 persons
**Sushi, Sashimi, Tempura Prawns, Crab Cakes, Miso Soup with Clams, Eel Skewers, Octopus Salad, Grilled Salmon, Fried Squid, Sea Urchin Sushi, Fried Oysters, Seafood Hot Pot, Steamed Clams, Grilled Scallops, Steamed Crab, Seaweed Salad, Grilled Mackerel, Stewed eel, Fried Shrimp, Pickled Octopus, Deep-Fried Squid Legs, Grilled eel Over Rice, Uni Soba, Nigiri Sushi with Roe, Grilled Yellowtail **

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Taste of Japan, Seafood, Sushi, Sashimi, Tempura Prawns, Miso Soup, Eel Skewers, Octopus, Grilled Salmon, Fried Squid, Oysters, Scallops, Crab, Mackerel, Shrimp, Uni Soba, Nigiri Sushi with Roe,
 

TTT22

Местный
Регистрация
15 Янв 2009
Сообщения
6,462
Реакции
863
Credits
7,143
image.jpg
Название: Добрі рецепти. Ягідний сезон відкрито
Год / номер: № 6 (71) червень, 2025
Изд-во: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 39,45 Мб
Язык: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски» * «Салати» * «Меню на день» * «Майстерклас»: спрингроли * «Традиції»: до Зелених свят * «Гарячі страви» * «Коронна страва»: кабачкова * «Кулінарні мандри»: Єгипет (бабагануш, кошарі та ін.) * «Хіт сезону»: черешня * «Ягода місяця»: полуниця * «Мої найкращі рецепти» * «КІНОрецепти»: паста "Аматричіана" * «Ідеї декору» * Торти, пляцки * «Напої»: лимонад * «Десерт номера»: Бала Баяна *
А також «Хіт номера»: томати з паштету та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся

d o w n l o a d :
Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся | Для просмотра ссылки Войди или Зарегистрируйся
Добрі рецепти, броколі, кабачки, черешня, полуниця, спрингроли, суфле, чизкейк, трайфл, бабагануш, лимонад, капуста, тістечка, крученики, шоколадний, лаваш,