S
Sitter
AusLogics BoostSpeed 3.7.3.685 (Rus)
AusLogics BoostSpeed – идеальное решение проблемы оптимизации Вашего компьютера. Это мощное средство по настройке Вашей системы наиболее оптимальным способом, очистке Вашего реестра и диска, а также оптимизации Ваших программ. Программа содержит набор из более чем 15-ти утилит, способных очистить, ускорить и решить проблемы Вашего компьютера.
AusLogics BoostSpeed единственная программа, которая позволит Вам быстро и качественно произвести настройку Вашей системы на максимальную производительность. Встроенный System Adviser проверит настройки Вашей системы с помощью 50 различных тестов и предложит Вам рекомендации по каждому тесту.
Программа в реальном времени проверяет Вашу систему и если находит, что какой-то из параметров можно оптимизировать, то обязательно проинформирует Вас.
AusLogics BoostSpeed �C the ideal solution to keep your PC running faster, cleaner and error-free. It`s a powerful, all in one system performance and Internet optimizer suite. Being the best companion for Windows operating system, it`s improving your Internet connection and optimizes your Windows system and other software. This results in a performance boost in both Internet connection and systems �C without any new hardware, any hardware tweak, and without restricting your system`s stability. With the help of this utility you can tune up your Internet connection to its maximum performance regardless of its type. AusLogics BoostSpeed supports dial-up modems, cable modems, ISDN, DSL, T1, T3 and other types of connections. With AusLogics BoostSpeed you can:- be notified when your system can be optimized;- improve Internet connection performance with Internet Optimization Wizard;- tweak every aspect of your Internet connection manually;- view connections statistics, bytes sent/received and traffic by graph;- optimize Internet Explorer, Mozilla, Opera browser;- increase your Windows performance, optimize system memory;- optimize Microsoft Office components;- optimize ICQ, MSN Messenger, Outlook Express and Norton SystemWorks;- stop banner ads with Banner Killer;- check your system for possible optimizations in one go!Turbo-charge your PC in minutes!
Домашняя страница / Official site:
Для просмотра ссылки Войди
Скачать / Download AusLogics BoostSpeed 3.7.3.685 (Rus) (Размер / Size: 3105 KB):
Для просмотра ссылки Войди
Последнее редактирование модератором: